Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökEvent/sponsring

Arla huvudsponsor för Storsjöyran

Publicerad: 24 Juli 2012, 11:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:16

För att tydligare synliggöra fusionen med Milko går Arla ut som huvudsponsor till stadsfestivalen Storsjöyran.


Ämnen i artikeln:

Arla

– Vi har gått in som en av två huvudpartners, den andra är Spendrups. Bakgrunden är att vi var med som sponsor förra året, och då blev det väldigt lyckat, säger Fredrik Larm, marknadsansvarig på Arla för fusionen med Milko, till dagensmedia.se.

Storsjöyran, som hålls i Östersund, är enligt Fredrik Larm ett bra sätt att nå ut till både gamla och nya konsumenter efter fusionen med Milko.

– Hela den här festivalen är viktig, den ger oss ett sätt att vända oss brett till målgruppen i en region där vi jobbar för att synas och växa. Bakgrunden är ju att vi slås ihop med Milko sedan ett år tillbaka, säger han och fortsätter:

– Det är delvis en fråga om att få goodwill för att träffa konsumenterna på plats. Det är ett sätt för oss att nå ut till konsumenterna i regionen och ha en dialog och visa vilka vi är. Vi har dessutom ambitionen att bli hela Sveriges matinspiratör.

Arla samarbetar med BSP Marketing för att aktivera sponsorskapet på plats. Aktiveringen går ut på att Arla har ett tält vid restaurangstråket där besökarna kan ta del av olika smakprov vid frukost, lunch och middag. Dessutom kommer några av Arlas jämtländska bönder att vara på plats.

– Vissa sa att de bullar vi bjöd på förra året var som att sitta i mammas kök, och det är den känslan vi vill hitta. Det är lite det som Arla vill stå för, säger Fredrik Larm.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Arla

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.