Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Åbro sjösätter stor festivalsatsning

Publicerad: 8 April 2013, 04:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:50

Bryggeriet Åbro blir officiell partner till festivalarrangören FKP Scorpio, som bland annat står bakom festivaler som Hultsfredsfestivalen och Getaway Rock festival.


Ämnen i artikeln:

Åbro

Festivalarrangören FKP Scorpio har samarbetat med Åbro i flera år och nu signerar man ett nytt treårsavtal som gör bryggeriet till officiell dryckespartner för bolagets olika festivaler.

Det innebär att all öl, cider, läsk och vatten som serveras på festivaler som Getaway Rock och Hultsfredsfestivalen levereras av Åbro.

I sommar lanseras även Bråvalla Festival som gästas av bland annat Rammstein, Green Day och Avicii. Med på festivalen är även Åbro.

– Vi har sedan vår etablering i Sverige haft ett bra och nära samarbete med Åbro gällande Hultsfredsfestivalen och Getaway Rock, säger FKP Scorpions sponsringschef Therése Elofson och fortsätter:

– Därför känns det extra bra att det är Åbro vi har med oss som partner när vi står inför den stora utmaningen att servera dryck till Bråvalla Festival i Norrköping där vi kommer ha cirka 50 000 betalande gäster redan i sommar.

Frida Wickberg

Ämnen i artikeln:

Åbro

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.