Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag12.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

7 av 10 hinner inte med i Almedalen

Publicerad: 3 juli 2013, 12:15
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:40

Politikerveckan är fullmatad med seminarier, debatter och föreläsningar. Så många att 69 procent svarar att de har svårt att hinna med.


Ämnen i artikeln:

Almedalen 2013Netigate

Eventen i Visby blir fler och fler för varje år. Netigates och Dagens Medias dagliga "Almedalspanelen" visar att nära 7 av 10 tycker att de har svårt att hinna gå på de seminarier de vill.

– Att så många upplever att de inte har tid att att gå på intressanta seminarier är kanske ingen stor överraskning. Utbudet av seminarier med olika teman är ju enormt under veckan, säger Lars Lindberg, marknadschef på Netigate.

Hälften av besökarna i samma undersökning att de känner att de har lätt att skaffa sig en bra överblick över alla seminarier som hålls.

Över hälften av besökarna använder någon av de Almedalsappar som finns, den mest populära är Almedalsguiden som 56 procent av besökarna har. Den näst mest använda appen är Almedalsmolnet som 16 procent har laddat ner.

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Almedalen 2013Netigate

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.