Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag28.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Elin Sahlström blir ny vd på Appelberg

Publicerad: 15 Juni 2018, 08:19
Uppdaterad: 15 Juni 2018, 08:23

Elin Sahlström, vd för Appelberg. Foto: Tobias Ohls

Elin Sahlström tillträder som ny vd på contentbyrån Appelberg.


Ämnen i artikeln:

Appelberg

Elin Sahlström går in som ny vd för contentbyrån Appelberg Publishing Group. Hon började på Appelberg i januari 2017 och kommer senast från en roll som filmchef inom företaget och har även suttit med i företagsledningen. Under hennes ledning har företagets erbjudande växt kraftigt och utgör idag runt 30 procent av företagets omsättning, enligt Appelberg själva.

Innan Appelberg har hon varit vd för produktionsbolaget Pointbreak och har även arbetat för Meter, Mastiff och UR.

– Elin har under sin tid som filmchef på Appelberg visat att hon är rätt person för vd-posten. Hon har byggt ett starkt team och skapat en lönsam affär som kunderna är nöjda med och som på ett utmärkt sätt kompletterar övrigt produkterbjudande. Jag tror att Elin kommer att leda hela Appelberg med samma tydlighet och självklarhet, säger Richard Julin, vd för Mediaplanet Group där Appelberg ingår, i ett pressmeddelande.

Elin Sahlström efterträder den tidigare vd:n Göran Lind som har valt att lämna företaget.

– Jag är stolt över att ha fått det här förtroendet och ser fram emot att tillsammans med medarbetarna fortsätta att stärka vårt erbjudande och göra Appelberg till det självklara valet för företag som söker en contentpartner inom B2B, säger Elin Sahlström, i ett pressmeddelande. 

Rekryteringen av en ny filmchef till Appelberg har inletts.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Appelberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.