Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Dubbla vinstchanser för Tidningen Vi

Publicerad: 27 September 2016, 14:02
Uppdaterad: 29 September 2016, 11:54

Ytterligare fyra kategorier släpps som är med och tävlar om priser i Tidskriftspriset 2016.


Ämnen i artikeln:

Tidskriftspriset

Tolv priser ska delas ut inom ramen för Tidskriftspriset 2016.

I förra veckan släpptes de första nomineringarna till priset och nu släpps ytterligare fyra kategorier.

Årets Tidskrift Fackpress Print

CyklingMagasin MåltidSocionomenSveriges Natur

Årets Tidskriftsevent

Betonggalan, Tidskriften BetongBilsport Performance & Custom Motor Show, BilsportChefgalan, ChefVI:s Litteraturbåt, Tidningen Vi

Årets AD

Agnes Dunder, Modern PsykologiHanna Johansson, Tidningen ViChristian Sabe, Cap & DesignKristofer Öste, Offside

Årets Mediesäljare

Wanda Andersson, TillväxtbolagetFilippa Helmersson, Bonnier TidskrifterIda Lindström, Bonnier TidskrifterGabriella Rosberg Berggren, Aller media

Nomineringstexter Årets Tidskrift Fackpress Print:

CyklingLustframkallande så att även en bilist vill börja cykla och cyklisten får sitt intresse bejakat.

Magasin MåltidEn ovanlig mattidning som vill lyfta måltiden på skolor, äldreboenden och fängelser, och där bilden gifter sig med smaken i texten.

SocionomenEn respektfull tidning för sin kår som gör tunga ämnen tillgängliga med värme och känsla.

Sveriges NaturSom lyckas skildra mänsklighetens ödesfrågor lockande, aktuellt och trovärdigt med alltifrån skalbaggar till Leonardo DiCaprio.

Nomineringstexter Årets Tidskriftsevent:

Betonggalan, Tidskriften BetongMed humor och värme känns något hårt plötsligt mjukt. Det här är både en hyllning till ren betong och till dem som jobbar i branschen. Ett synnerligen smart annons- och sponsringspaket lyfter dessutom affären för såväl tidskrift som event.

Bilsport Performance & Custom Motor Show, BilsportPå en arena fylld av specialbyggda fordon, biltillbehör och fartfyllda uppvisningar möts en växande skara superentusiaster – tillika nöjda läsare och annonsörer. Intäkterna är beundransvärda och detta event lyfter affären långt över tidningsnivå.

Chefgalan, ChefDen viktiga frågan – hur mycket ett gott ledarskap både kan betyda och uträtta – lyfts och sprids långt utanför den egna tidskriftens led. I grunden ligger ett gediget juryarbete, vilket gör att chefen kan glänsa lite extra, precis som den exklusiva galan.

VI:s Litteraturbåt, Tidningen ViSkepp efter skepp kommer lastat med lyriska deltagare och lika lyriska författare. Här möts de under ett dygn och det är läsarna som betalar biljetten. Utöver ett uppskattat koncept har litteraturbåtarna kommit att utgöra en betydande del av förlagets intäkter.

Nomineringstexter Årets AD:

Agnes Dunder, Modern PsykologiAgnes Dunder lyckas med små resurser gång på gång skapa magiska under, oavsett vilken titel hon hanterar.

Hanna Johansson, Tidningen ViBredd, spets och kontinuitet. Med genomtänkt bildspråk och tydliga omslag får Hanna Johansson sitt magasin att bli ”vi” med läsaren.

Christian Sabe, Cap & DesignBranschens kanske svåraste formuppdrag? Christian Sabe löser det med innovativa ettor, väldisponerad insida och humoristisk touch.

Kristofer Öste, OffsideOffside gör det enkelt men klurigt och lyckas med berättande av olika slag förmedla redaktionens stora kärlek till fotboll. Kristofer Öste har alltid hög lägstanivå men ett ovanligt lyckat år bakom sig.

Nomineringstexter Årets Mediesäljare:

Wanda Andersson, TillväxtbolagetGenom ett genuint engagemang i sina kunder och de varumärken hon representerar har hon lyckats skapa nya affärer och utveckla befintliga. Hon är en nyfiken och orädd doer som vågar utmana och ifrågasätta, alltid med ödmjukhet och härlig energi.

Filippa Helmersson, Bonnier TidskrifterUtöver mediesäljare är hon mer en affärsutvecklare och projektledare. Hon ökar de största kunderna mot föregående år i alla kanaler genom utveckling av nya format med kunden i centrum. Hon har ett outtröttligt driv och uthållighet. Hon är uttalat uppskattad av de som fått förmånen att arbeta med henne, såväl internt som externt.

Ida Lindström, Bonnier TidskrifterSom internationell säljare med många års erfarenhet har Ida gång efter annan visat en hög grad av affärsmässighet, innovationskraft och servicekänsla. Hon visar ökad försäljning år efter år genom proaktivt arbete på flera plattformar. Med ett lugn och harmonisk sätt tar hon sig an de allra svåraste uppdragen.

Gabriella Rosberg Berggren, Aller mediaHon har metodiskt och konsekvent jobbat med att skapa djupa och långsiktiga relationer med sina kunder och är kunnig på alla plattformar. Hon övertygar i sitt sätt att lyssna och förstå den komplexa affär och utmaningar som kunden står inför. Genom sitt personliga engagemang och hårda arbete har hon lyckats bygga förtroende samtidigt som hon kraftigt överträffat sina försäljningsmål.

 

Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan äger rum den 25 oktober på Cirkus i Stockholm.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Tidskriftspriset

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.