Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag27.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Direktmarknadsföring

Tre skickar "omöjliga" paket

Publicerad: 15 Oktober 2010, 06:37
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:35

Teleoperatören Tre skickar via dm-byrån One Direct ut Blackberry-förpackningar till företag – som inte ska gå att öppna.


Ämnen i artikeln:

Tre

Tre gör en dr-kampanj riktad till företag, som också får stöd på nätet, för sina Blackberry-telefoner. 200 företag kan inom kort räkna med att få en Blackberry-förpackning skickad till kontoret, tillsammans med en retsam utmaning att förpackningen är omöjlig att öppna.

– Men de står där och känner att det är ju något i kartongen och så klart vill de ju öppna den, men det kommer att krävas en kofot eller mer, säger Magnus Widgren, vd på One Direct.

Förpackningen, när mottagaren till slut får upp den, är full med chocklad och en handskriven lapp med texten:

"Bra gjort!

(Lika enkelt kommer man inte in i en Blackberry, Mvh 3)" 

– Blackberryn har många olika styrkor men här har vi valt att sätta säkerheten i fokus. Telefonen är mycket bra på att med hög säkerhet skicka tunga filer, säger Magnus Widgren.

De 200 företagen som har valts ut för ett utskick är inom branscher där hög sekretess i dataöverföringen är viktig, exempelvis advokatyrket.

Kampanjen ska senare följas upp med telefonsamtal från Tre. Målet är att boka möte med 10 procent av mottagarna.  

Arbetsgrupp

Kund - Haleh Ladi DM Byrå - ONE Direct Projektledare - Magnus Widgren Produktionsledare - Eva Bofält Ad - Jens Westerberg Copy - Eddie McNamara

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Tre

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.