Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Direktmarknadsföring

Steve Angello ska driva pr för klädkollektion

Publicerad: 2 mars 2016, 08:23
Uppdaterad: 2 mars 2016, 08:23

Bild 1/2  Steve Angellos musikvideo till låten "Tiger"

Made by Forest och Odeur Studios lanserar unisexkollektionen O–S–A i samarbete med den svenska musikstjärnan Steve Angello.


I vintras släppte Steve Angello sitt första helt egenproducerade album "Wild Youth". En av låtarna "Tiger" handlar om Steve Angellos förflutna, flykten från de föregångna samt de händelser som påverkat och skapat personen han är idag.

Utifrån detta lanseras nu, tillsammans med Steve Angello och studion Acid & Marble, kollektionen O—S—A (Odeur—Steve—Angello).

Under New York Fashion Week lanserades kollektionen i samband med musikvideopremiären för Tiger.

– Steve är ju musiker och såklart partner i bolaget så detta samarbete föll sig helt naturligt. Min personliga åsikt är att vi kommer se mer av det vi redan fått sett smakprov på de senaste åren, nämligen att labels och brands närmar sig varandra, säger Jesper Pålsson, vd på Made by Forest, i ett mejl till Dagens Media och fortsätter:

– Tanken bakom hela idén är kortfattat att kollektion ska fungera som en kreativ kärna i kampanjen. Runt det skapade vi content – som filmer, ett event, artiklar och pr för kollektionen och samarbetet.

I ett pressmeddelande säger Steve Angello:

– Skandinavisk design har alltid varit en stor passion för mig och att hålla utkik efter något nytt är min dagliga hobby. Jag blev introducerad för Odeur genom en butik i Malmö och började omedelbart älska varumärkets estetik och design. Jag tycker att Tiger representerar den mer fashionabla delen i albumet, både när det kommer till stämningen och uppbyggnaden av låten.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.