Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Direktmarknadsföring

Fyra av fem Guldnyckel-nomineringar till Relevant Traffic – vd:n sitter i juryn

Publicerad: 16 Februari 2011, 09:22
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:21

Relevant Traffic kan ta storslam i Guldnyckeln då de fått fyra av fem nomineringar i Sökmarknadsföringspriset. Många har reagerat över att byråns vd sitter i juryn.


Ämnen i artikeln:

Guldnyckeln

Av de fem nomineringarna till Guldnyckelns ”Sökmarknadsföringspriset” är det bara Search Integration som lyckas bryta Relevant Traffics dominans, genom att knipa en av nomineringarna. Flera läsare har efter att dagensmedia.se publicerade nomineringarna ifrågasatt urvalet av nomineringar med anledning av att Relevant Traffics vd, Oscar Watz, sitter med i juryn.

Johan Blomström, juryordförande för Guldnyckeln:

– Relevant Traffic har helt enkelt skickat in de bästa bidragen. Juryförfarandet går till så att den som kan riskerar att hamna i en jävsituation helt enkelt får lämna rummet då deras bidrag diskuteras. Oscar Watz har alltså inte varit med i diskussionen kring Relevant Traffics bidrag. Vi är oerhört noga med de sakerna.

Även MRM Starsky, där Johan Blomström jobbar till vardags som kreativ chef, kan med viss förhoppning lägga champagnen på kylning, då de med åtta nomineringar är den mest nominerade byrån.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Guldnyckeln

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.