Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Direktmarknadsföring

Coop segrare i Gyllene Lådan

Publicerad: 27 mars 2019, 15:22

Coop vinner årets upplaga av Gyllene Lådan, som premierar reklam i brevlådan.

Hederspriset Gyllene Lådan går i år till Coop, som stod som segrare under Guldnyckelns seminariedag. ”Det känns fantastiskt bra”, säger Coops Jonas Taube.


Ämnen i artikeln:

CoopGuldnyckeln

Hederspriset Gyllene Lådan delas ut till den dr-aktör som på ett föredömligt sätt använt brevlådan som kanal. Vinnare i år blev Coop som tävlade mot Jysk och Guldfynd. 

Läs mer: Här är de nominerade till Gyllene Lådan 

– Det känns fantastiskt bra. Dr är vår viktigaste säljdrivande kanal och vi jobbar systematiskt med att inkludera alla andra kampanjer i dr-kanalen, säger Jonas Taube, reklam- och inhousechef på Coop. 

Motiveringen lyder bland annat: ”Genom att systematiskt analysera och följa upp, förändra och förbättra, och genom nytänkande och kreativitet lyckas man vecka efter vecka förmedla matinspiration och prisvärda erbjudanden som lockar kunder till företagets alla butiker.

Svensk Direktreklam har tillsammans med Swedma instiftat hederspriset Gyllene Lådan för att premiera annonsörers direktreklam utifrån kreativitet, analys, affärsnytta och räckvidd. Förra året gick priset till Viking Line. 

John Söderberg

Reporter

john.soderberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

CoopGuldnyckeln

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev