Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag10.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Zytomierska: "De gör helt rätt"

Publicerad: 12 November 2012, 11:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:03

Katrin Zytomierska säger till dagensmedia.se att hon förstår varför Finest säger upp bloggsamarbetet med henne.


Ämnen i artikeln:

Katrin ZytomierskaFinest.se

Finest.se meddelande i dag att de på grund av den senaste tidens storm kring Katrin Zytomierskas Sats-inlägg kommer att avbryta sitt samarbete med medieprofilen.

Katrin Zytomierska säger att hon själv inte är upprörd över beslutet.

– Jag tycker att de gör helt rätt. Jag hade gjort precis samma sak själv om jag hade varit Finest. De är ett företag som alla andra och hade varit dumma om de inte gjort så här. Jag träffade dem redan i torsdags och sa att om ni förlorar intäkter på grund av mig så måste ni säga upp samarbetet med en gång. Jag är ju affärskvinna själv, säger hon till dagensmedia.se.

Vad anser du om den senaste tidens uppmärksamhet kring ditt Sats-inlägg?

– Det är väldigt befängt. Det är beundransvärt att jag som individ kan få sådan enorm uppmärksamhet. Jag kan inte förstå dessa proportioner. Jag har kommenterat en reklamannons, inte hoppat på en privatperson.

Hur kommer du att gå vidare nu?

– Jag har inte bestämt mig än. Jag har många olika alternativ. Jag har aldrig bloggat för annonser och har aldrig haft en aning om vad Finest tjänar på min blogg eller hur många besökare jag har. Många tror att jag förlorar pengar och annonsörer, men jag har aldrig brytt mig och gör det inte nu heller.

Har du fått några förfrågningar från andra sajter?

– Redan nu efter att Finest skickade ut pressmeddelandet har jag fått två mejl från företag som vill att jag ska flytta min blogg till dem. Jag har inte bestämt mig var jag kommer att blogga, men jag kommer definitivt blogga vidare.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Katrin ZytomierskaFinest.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.