Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Zlatans hus gav Hemnet.se ett lyft

Publicerad: 18 April 2013, 05:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:48

Det vackra vädret och intresset för Zlatans hus gav draghjälp åt Hemnet.se som blev förra veckans klättrare, enligt KIA-index.


Ämnen i artikeln:

Sveriges AnnonsörerKia-indexHemnet

Under förra veckan ökade besöksstatistiken för bostadssajten hemnet.se med 32,8 procent, vilket antas bero på flera faktorer.

– Bland annat en vårfin visningshelg och att Zlatans Malmö-hus lades ut till försäljning i veckan, kommenterar Tobias Eidem, ansvarig för Sveriges Annonsörers KIA-index.

Han fortsätter:

– Även allabolag.se gjorde en bra vecka med en ökning på nära tolv procent, där påskledighetens slut samt att det dessutom just nu är högsäsong för bokslut och deklaration var viktiga faktorer.

Aftonbladet.se är fortfarande den i särklass mest besökta sajten med cirka 24 miljoner besök och 5,5 miljoner unika webbläsare. Under veckan ökade försprånget från tvåan Blocket, som hade drygt 10 miljoner besök och knappt fyra miljoner unika webbläsare.

KIA-index ägs och drivs av Sveriges Annonsörer och är den officiella mätvalutan för svenska webbplatser. Mätningarna används av annonsörer, mediebyråer och många andra internetrelaterade parter.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.