Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Youtubeprofilen Axel Palm går till ENT

Publicerad: 16 December 2016, 13:16
Uppdaterad: 16 December 2016, 13:37

Axel Palm välkomnas till ENT, efter ett halvår utan att vara kopplad till ett talangnätverk: "Fokus kommer ligga på att ta infotainment-genren till en ny nivå".


Magikern Julien Magic, skådespelaren och komikern Ellen Bergström och vloggaren Ida Warg blev alla i förra veckan klara för TV4:s kreativa nätverk för digitala plattformar ENT.

Nu välkomnas Axel Palm.

Youtuber, Nordens enda youtube-ambassadör och youtube-konsult, det finns många sätt att sätta en titel efter Axel Palm på. Bland att hittar man honom under Youtube-kanalen "Oklart".

– Det ska bli väldigt roligt att få jobba med TV4. Jag har höga ambitioner för att mitt innehåll ska kunna utvecklas och vill även bredda mitt tilltal, därför var valet av ENT rätt självklart. Under 2017 kommer fokus ligga på att ta infotainment-genren till en ny nivå, säger Axel Palm, i ett pressmeddelande.

ENT kommenterar nyförvärvet:

– Axel är en kille som inte bara har stor kunskap och ett stort intresse för online video, han har också ett uttryck som särskiljer sig ifrån mängden. Vi ser Axel som en stor tillgång framåt för oss på ENT och ser fram emot att backa upp honom i hans satsningar, säger Sanny Ekstrand på ENT, i en kommentar.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.