Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Wimp och Tre i samarbete

Publicerad: 30 April 2013, 09:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:47

Spotifyutmanaren Wimp ska förse Tres kunder med musik i mobilen.


Ämnen i artikeln:

Tre

I december berättade Dagens Media att den Schibstedägda musiktjänsten Wimp lanserat en gratisversion av sin streamingtjänst, vilket gjorde susen för trafiken till bolagets sajt.

Syftet var att öka uppmärksamheten kring Wimp. För att få fler att teckna premiumtjänsten inleder Wimp nu ett samarbete med mobiloperatören Tre.

– Precis som Wimp så är Tre en utmanare på en tuff marknad. Vi snackar samma språk och kommer att kunna göra mycket roligt för våra gemensamma kunder framöver, säger Fredrik Nyström, vd på Wimp i Sverige i ett pressmeddelande.

Tre produktansvarige för innehållstjänster Caroline Kjaergaard är också nöjd med att kunna erbjuda kunderna ett nytt sätt att lyssna på musik.

– Att det dessutom är en tjänst som så aktivt inspirerar användare till att upptäcka ny musik rimmar väl med hur vi ser på oss själva som utmanare, säger hon i pressmeddelandet.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Tre

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.