Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Voddler lanserar Ipad-app

Publicerad: 28 Juli 2011, 12:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:03

Filmtjänsen Voddler har släppt en Ipad-app, specialanpassad för den större skärmen. Appen – som kostar 49 kronor – innehåller dock bara 200 filmer i startskedet.


Ämnen i artikeln:

VoddlerApple

Voddler har sedan tidigare både Iphone- och Android-appar, men nu har gränssnittet alltså anpassats för den större Ipad-skärmen.

– Vi fortsätter utveckla för att du ska kunna se film var och när du vill, oavsett vilken skärm du råkar ha närmast. Vi behåller samtidigt vårt fokus på smidiga övergångar mellan skärmarna. Om du exempelvis börjar se filmen i din mobil på vägen hem kan du sen plocka upp den exakt där du är på tv-datorn hemma, eller fortsätta på Ipad-plattan ifall tv:n redan var upptagen, säger Voddlers kommunikationschef Anders Sjöman i ett pressmeddelande.

Appen kräver inget abonnemang och filmvisningen fungerar både över mobilnätet och trådlöst nätverk.

Till skillnad från Iphone-appen kostar Ipad-versionen däremot 49 kronor. Anledningen att appen inte är gratis sägs vara ökade kostnader för filmlagring och distribution.

Voddler har för närvarande en katalog på cirka 4 500 filmer. Däremot kommer bara drygt 200 titlar finnas tillgängliga i Ipad-appen i startskedet.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

VoddlerApple

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.