lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Victoria Appelqvist till Izettle

Publicerad: 21 augusti 2019, 07:25

Hanna Lindqvist, Fatima Antonsson och Victoria Appelqvist börjar på Izettle.

Det mobila betalningsföretaget Izettle rekryterar tre seniora chefer. Bland dem Victoria Appelqvist, som blir marknadschef.

Ämnen i artikeln:

iZettleVictoria Appelqvist

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Victoria Appelqvist, Hanna Lindqvist och Fatima Antonsson har rekryterats till Izettle som marknadschef, utvecklingschef respektive HR-chef.

I augusti tillträder Victoria Appelqvist sin roll. Hon kommer närmast från Tre där hon haft samma uppdrag. Dessförinnan var hon marknadschef på Stadium och Samsung.

- Finansbranschen genomgår just nu en fundamental demokratiseringsprocess där nya krav ställs på transparens och tillgänglighet. Jag ser fram emot att vara med och driva den utvecklingen och jämna ut spelplanen för småföretag världen över, säger Victoria Appelqvist i ett pressmeddelande.

Fatima Antonsson har varit igång på sin nya roll sedan i somras och Hanna Lindqvist anländer till Izettle i oktober.

- Det är fantastiskt kul att tre så seniora ledare vill hjälpa oss att ta bolaget till nästa nivå. Nu när vi är en del av PayPal-familjen och ska börja jämna ut spelplanen för småföretag på en global skala kommer deras kompetens komma väl till pass, säger Sara Arildsson, operativ chef på Izettle, i en kommentar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev