Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Viasat-profilen Ola Wenström startar Youtube-kanal

Publicerad: 31 Juli 2015, 08:33
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:55

Viasat-programledaren Ola Wenström flyttar till London och startar Youtube-kanal.


Ämnen i artikeln:

UnibetViasat

I dag är det premiär för programledaren Ola Wentröms nya Youtube-kanal @wenstrom. Tillsammans med sin fru och sina två döttrar ska Ola Wenström, som jobbat för Viasat sedan 2008, göra program kring den engelska fotbollen under hela Premier League-säsongen.

– Beslutet grundar sig i en stor lust att få berätta och prata med folk kring den engelska fotbollen som jag känner varmt för och har jobbat intensivt med hemifrån. Jag har känt en lust att komma ut på fältet, träffa människor, vara i de här miljöerna och fortsätta utvecklas i min roll som programledare och sportjournalist, säger Ola Wenström, till Dagens Media.

Matchprogramen och fredagsmagasinet sponsras av Unibet och distributionen och spridningen sker i samarbete med appen Forza Fotball. Fredagsmagasinet kommer dessutom att publiceras som podd på Acast och i Itunes. Kanalen är en utveckling av den tvodd som funnits sedan nyår under samma namn, säger Ola Wenström.

– Jag och min fru ville jobba tillsammans och ta projektet vidare och vi har hela kompetensen för att göra det här inom familjen. Vi kände att det här kan funka, och gör det inte det ska det i allafall bli jäkligt kul.

Ola Wenström kommer att fortsätta sitt uppdrag för Viasat med Champions League-säsndingar och varannan helgsändning av Premier League.

– Det blir att pendla mellan London och studion på Ringvägen istället för från Bromma. Förhoppningsvis kommer jag att kunna ta med mig av mina intryck till programledarstolen.

Innan Ola Wenström värvades av Viasat jobbade han på TV4 i 13 år.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

UnibetViasat

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.