Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Viaplay utmanar SF Anytime

Publicerad: 22 mars 2016, 13:52
Uppdaterad: 23 mars 2016, 07:53

Viaplay blir den enda nordiska aktören som erbjuder köpfilm, hyrfilm, abonnemang och sport i samma tjänst.


Bonnierägda SF Anytime grundades 2002 och är den ledande ”video on demand”-tjänsten i Norden och Baltikum. Tjänsten erbjuder allt från de senaste storfilmerna från Hollywood till smalare film och tv-serier.

Nu får SF Anytime konkurrens av MTG:s Viaplay.

Som Viaplay-medlem kommer tittarna kunna köpa filmer och titta från samtliga devices och se från mobil och surfplatta utan uppkoppling.

– Vi är superglada att vi nu kan lägga till köp av film i vår tjänst. Vi har lyssnat på våra användare som önskat att vi ska erbjuda nya filmer så fort som möjligt. Du väljer nu själv om du vill köpa eller hyra film, abonnera på film och serier eller se sport. Det gör Viaplay till den mest kompletta tjänsten på marknaden, säger Jonas Karlén VD på Viaplay i ett pressmeddelande.

I Viaplays köpfilmsfunktion kommer medlemmar få möjligheten att köpa filmer som Hunger Games-kvadrologin och den senaste Bond-filmen Spectre, bara några månader efter att de haft sina världspremiärer.

Köpfilmsutbudet kommer att uppdateras allteftersom.

Mer om Viaplay

Viaplay är Nordens ledande leverantör av digital underhållning för serier, filmer, sport och barninnehåll. Viaplay sammanför tittarna med sin favoritunderhållning. Tittarna kan upptäcka och uppleva hela säsonger av serier, marknadens största utbud av nya storfilmer, samt direktsända sportevenemang så som engelska Premier League, NHL och Formel 1.

Johanna Holmgren

johanna.holmgren@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.