Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

”Vi satsar mer är någonsin på mode”

Publicerad: 16 Maj 2011, 06:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:10

Metro har på kort tid tappat de två modeprofilerna Marcella Mravec och Signe Siemsen. Metros chefredaktör Per Gunne räknar med att presentera ett nytt modeteam innan sommaren.


Ämnen i artikeln:

RodeoMetro

Marcella Mravec blir efter sommaren redaktionschef på Rodeo och på rodeo.net. Och för drygt en månad sedan lämnade Signe Siemsen Metro till förmån för Fashion Networks.

– De två händelserna har inget gemensamt. Marcella slutar eftersom hon har varit här i tre år. Hon har gjort ett jäkligt bra jobb, men nu har hon fått ett erbjudande från Rodeo där hennes vän är chefredaktör. Det här är en del av journalistiken där folk rör på sig ganska mycket, så ska det vara och det får man acceptera, säger Per Gunne.

Marcella Mravec har varit en nyckelfigur i Metros modesatsning, där modesajten och månadstidningen Metro Mode är de senaste tillskotten.

– Marcella har varit en viktig del i etableringen av Metro som Sveriges mest modekunniga dagstidning.

Vad händer med bevakningen när de två största profilerna nu slutar?

– För 14 dagar sedan inledde vi rekryteringsprocessen efter en ny modechef. Den personen ska sedan få vara med och handplocka sitt eget modeteam. Vi kommer att satsa mer än någonsin på mode.

Marcella Mravec lämnar Metro i augusti.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

RodeoMetro

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.