Veckans raket – Nyheter24 Mobil

2016-03-04 15:50  

”Vi var oerhört snabba på nyheten om att Liberalernas ungdomsförbund vill tillåta incest och nekrofili”, säger Henrik Eriksson, chefredaktör på Nyheter24.se.

Vecka 9 besöktes Nyheter24.se Mobil av 666 379 unika webbläsare. Det är en ökning med 7,9 procent, vilket gör att sajten lägger sig på nr 10 på Sveriges Annonsörers KIA-index.

– En avvaktande vecka med sportlov i delar av landet ger nedåtgående siffror för de flesta mobilwebbplatser. Mot strömmen går Nyheter24.se och blir därigenom veckans vinnare, säger Tobias Eidem, Chef för Sveriges Annonsörers KIA-index. 

Att de går mot strömmen och ökar i trafik under sportlovstider visar, enligt Henrik Eriksson, Nyheter24.se:s chefsredaktör, på att deras redaktion vet vad läsaren vill ha och när de vill ha det.

– Vi var oerhört snabba om att Liberalernas ungdomsförbund vill tillåta incest och nekrofili. Alla artiklar om Gina Dirawi och Sarah Dawn Finers hyllade pausnummer i melodifestivalen engagerade läsarna också oerhört mycket, säger Henrik Eriksson.

Johanna Holmgren

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt