Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökDigitalt

Veckans raket – Nyheter24 Mobil

Publicerad: 4 Mars 2016, 14:50
Uppdaterad: 7 Mars 2016, 07:54

”Vi var oerhört snabba på nyheten om att Liberalernas ungdomsförbund vill tillåta incest och nekrofili”, säger Henrik Eriksson, chefredaktör på Nyheter24.se.


Ämnen i artikeln:

Nyheter24Kia Index

Vecka 9 besöktes Nyheter24.se Mobil av 666 379 unika webbläsare. Det är en ökning med 7,9 procent, vilket gör att sajten lägger sig på nr 10 på Sveriges Annonsörers KIA-index.

– En avvaktande vecka med sportlov i delar av landet ger nedåtgående siffror för de flesta mobilwebbplatser. Mot strömmen går Nyheter24.se och blir därigenom veckans vinnare, säger Tobias Eidem, Chef för Sveriges Annonsörers KIA-index. 

Att de går mot strömmen och ökar i trafik under sportlovstider visar, enligt Henrik Eriksson, Nyheter24.se:s chefsredaktör, på att deras redaktion vet vad läsaren vill ha och när de vill ha det.

– Vi var oerhört snabba om att Liberalernas ungdomsförbund vill tillåta incest och nekrofili. Alla artiklar om Gina Dirawi och Sarah Dawn Finers hyllade pausnummer i melodifestivalen engagerade läsarna också oerhört mycket, säger Henrik Eriksson.

Johanna Holmgren

johanna.holmgren@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Nyheter24Kia Index

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev