söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Växjönytt: "Vi diskuterar samarbetet"

Publicerad: 3 februari 2012, 15:23
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:34

Växjönytts chefredaktör kommer att se över samarbetet med bloggaren Christian Ternstedt efter gårdagens bråk med artisten The Moniker.


EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Dagensmedia.se har tidigare skrivit om det slagsmål i Växjö som gjorde att Växsjönytts bloggare och marknadschef Christian Ternstedt förlorar sin pressackreditering till Melodifestivalen.

Växjönytts chefredaktör Staffan Spångvall ser allvarligt på händelsen.

– Jag är givetvis negativ till vad han gjorde. Han är konsult och inte anställd hos oss, han har jobbat med vår marknadsföring och det tycker jag har fungerat bra. Men i det här sammanhanget så var han inte så representativ, säger han till dagensmedia.se.

Vilka konsekvenser som slagsmålet kommer att få för Christian Ternstedts är enligt Staffan Spångvall fortfarande oklart.

– Det var trots allt Christian Ternstedt som började slå. Vad någon än säger till en så kan man inte slå till den personen. Så det har varit en turbulent tid, men vi ska sätta oss och diskutera om vi ska fortsätta samarbetet eller inte. Han är ju väldigt duktig och kompetent i sin yrkesroll.

Han har ju uttryckt sina egna åsikter om bråket på sin blogg på Växjönytt, vad händer med den nu?

– Bloggen kommer att ligga kvar. Han ansvarar själv för sina inlägg. En blogg ska ju vara personlig och den speglar hans åsikter.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev