Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

UPPDATERAD: Efter Amazons uppköp – Sizmeks Nordenchef lämnar

Publicerad: 5 december 2019, 11:47

Foto: Janne Næss

Magnus Johansson slutar på Sizmek. ”Nu tar jag lite ledigt över helgdagarna för att utforska alternativ och ladda batterierna”, säger han.


Ämnen i artikeln:

Sizmek

Sizmeks Nordenchef Magnus Johansson lämnar sitt uppdrag. På Linkedin skriver han att det det är dags att gå vidare och tackar både kunder, kollegor och chefer för tiden på Sizmek och Rocket Fuel. 

LÄS MER: Så mår adtechbolagen 

Under året har Sizmeks framtid varit osäker då bolaget ansökte om rekonstruktion. Sizmek räddades dock från konkurs då Amazon förvärvade adserving-delen av bolaget i slutet av maj. 

När Dagens Media når Magnus Johansson per telefon förklarar han att han slutar som följd av Amazons förvärv.

– Ett par av de andra anställda är kvar men då anställda genom återförsäljare men det var jag inte intresserad av att vara. Därför kom vi överens om att jag fick en summa med pengar och ledigt i stället, säger han.

Planen härnäst är att ta julledigheten till att ladda batterierna, träna mer och umgås med familjen. 

– Träningen har jag redan börjat med och när min fru och mina barn får ledigt ser jag framemot att umgås mer med dem också. 

Vad har du för planer framöver?

– Det är inget som är klart eller påskrivet ännu. Jag är i diskussion med ett par olika bolag, både inom medietech och inom en helt ny bransch. Vi får se vad jag landar i. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Sizmek

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev