Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Unruly Media: ”Vi har höga ambitioner"

Publicerad: 24 augusti 2011, 03:30
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:01

Unruly Media, en direkt konkurrent till Go Viral, finns sedan i juli i Sverige. Nu siktar man på att kapa åt sig en stor del av marknaden.


Ämnen i artikeln:

Unruly Media

Lance Traoré lämnade förra sommaren tjänsten som försäljningschef för Dagens PS för att etablera danska Go Viral i Sverige. Nu har han lämnat bolaget för att göra samma resa med konkurrenten Unruly Media.

– Bolagen jobbar inom samma sfär, med att sprida branded content, men Unruly Media har ett track record som ingen av konkurrenterna kan matcha. Globalt har vi jobbat med flera av de stora och framgångsrika kampanjerna, säger Lance Traoré.

Hur ska ni utmana Go Viral i Sverige?

– Vi är två aktörer nu och Go Viral har gjort ett starkt jobb med att utbilda marknaden i effekten man kan uppnå med social video. Det är ett arbete vi måste fortsätta med. Att vi är två är faktiskt bara bra.

Unruly Medias Stockholmskontor sysselsätter för tillfället 5,5 heltidstjänster, en styrka som för tillfället är fullt tillräcklig för den svenska marknaden, enligt Lance Traoré. Men ambitionerna sträcker sig utanför Sverige och siktet är inställt på Norden.

– Inom 18 månader ska vi ha kontor också i Norge och Danmark. Unruly Media har ganska aggressiva expansionsmål men samtidigt får vi resurser för att göra det på ett bra sätt.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Unruly Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News