Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Digitalt presenteras av:

United Screens knyter till sig pingisgrupp

En pingisgrupp från Tumba är – troligtvis – United Screens senaste värvning.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se


Publicerad: 15 Oktober 2013, 11:57
Uppdaterad: 06 December 2015, 13:31

Ämnen i artikeln:

United Screens

Youtube-gruppens senaste film "Miss Ping" har setts av över två miljoner människor. Nu tror sig Youtube-kanalen United Screens ha knutit till sig gruppen.

Det råder viss oklarhet kring vilka gruppen verkligen består av. Enligt uppgifter i media kommer de från Tumba i Sverige och har publicerat filmer där de gör trick med pingisbollar sedan 2011.

– Vi är imponerade över Tumba Ping Pong Show. Efter varje klipp sitter vi och funderar på hur de lyckades med tricket. Vi har träffat en av artisterna som vi sett i klippen och vi har fått ett citat till pressmeddelandet av en man som kallar sig Jim Fitzgerald så jag är rätt säker på att det är Tumba Ping Pong Show vi har skrivit avtal med, säger Malte Andreasson, programdirektör på United Screens i ett pressmeddelande.

United Screens har sedan tidigare knutit till sig personer som bilfantasten Gustav Träff, Blondinbella, Jonas Cramby och Alex och Sigge.

Ämnen i artikeln:

United Screens

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.