Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag15.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

United Minds släpper fri väljarbarometer

Publicerad: 7 november 2011, 10:37
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:52

Undersökningsföretagets väljarbarometer Open Opinion gör rådatan tillgänglig för alla. Men först efter att Aftonbladet har publicerat väljarbarometern.


I samarbete med Aftonbladet gör nu United Minds rådatan från sin väljarbarometer tillgäng för allmänheten. Rådatan släpps för fri nedladdning på United Minds sajt cirka en månad efter att väljarbarometern publiceras i Aftonbladet.

– Med hjälp av ny teknik har opinionsundersökningar har blivit ett effektivt sätt att ta pulsen på vårt samhälle. De företag som genomför undersökningarna har högt förtroende. Att göra datan som ligger till grund för våra analyser tillgänglig för allmänheten är ett sätt för oss att tacka för det förtroendet, säger Carl Melin, opinionschef på United Minds i ett pressmeddelande.

Från början kommer material från det senaste riksdagsvalet fram till september 2011. Mer data kommer sedan att läggas till löpande.

United Minds är ett analys- och strategiföretag med bland annat IKEA och Svenskt Näringsliv som kunder.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.