Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Ulf Sandberg till Playad

Publicerad: 18 augusti 2011, 06:11
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:02

Medieveteranen Ulf Sandberg tar plats i Playads styrelse.


Videoannonsnätverket Playad får in ett meriterat namn i styrelsen när Ulf Sandberg går in i bolaget.

– Jag tycker att Playad är ett väldigt spännande företag, och det känns kul att jag nu får möjligheten att påverka framtiden för videoannonsering online. Hösten blir otroligt spännande med både rekryteringar, nya samarbeten och produktlanseringar i pipen. Bolaget befinner sig i en expanderande fas som skall bli mycket rolig att följa på nära håll, säger Ulf Sandberg i ett pressmeddelande.

Ulf Sandberg var med och grundade Starcom en gång i tiden och är sannolikt en av  landets mest erfarna mediekonsulter.

Han sade upp sig från Starcom förra året men var länge knuten till byrån i rollen av konsult. En av anledningarna till att han slutade, uppgav han, var att en fast anställning hindrade honom från engagemang i andra bolag. Nyligen gick han också in i videoannonseringstjänsten Videofyme.

Playad grundades år 2005 och leddes en tid av Per Rosvall, tidigare vd för Sveriges Mediebyråer. Enligt det senaste bokslutet omsatte bolaget drygt 5 miljoner kronor och och redovisade en förlust på 1,5 miljoner kronor.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News