Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

"Twitter ska vara gratis"

Publicerad: 12 Februari 2009, 09:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:32

I veckan har ryktet om att Twitter ska ta betalt av företag som använder mikrobloggen för marknadsföring snabbt spridit sig på nätet. Men Twitter dementerar nyheten.


Biz Stone, medgrundare till Twitter, sa i en intervju med tidningen Marketing att de allt tydligare ser att företag använder Twitter för att sprida sina budskap.

- Vi kan identifiera sätt att göra det här värdefullare och ta betalt för kommersiella konton, sa Biz Stone till tidningen i tisdags.

Nyheten fick stort genomslag på nätet men Biz Stone dementerade redan samma dag att Twitter ska kosta pengar för företag, även om de använder tjänsten enbart till reklam.

"Det är viktigt att påpeka att våra tjänster kommer att vara gratis för personer, företag och kändisar. Men vi tittar på olika sätt att lägga till funktioner för att kunna öka exponeringen för företag. Idéerna är på ett tidigt stadium och vi har just nu ingen mer information att dela med oss av", skrev Biz Stone på sin blogg i tisdags.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.