Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Tre nya i IRM:s styrelse

Publicerad: 16 april 2018, 11:55
Uppdaterad: 16 april 2018, 12:53

IRM:s styrelse och vd. Från vänster: Daniel Collin (ordförande), Tero Marjamäki, Kerstin Neld, Charlotte Thür, Ola Klingenborg, Madeleine Thor (vd), Staffan Rosell, Tobias Lindberg. Ej närvarande: Malin Häger.

Staffan Rosell, Ola Klingenborg och Mats Selling kliver in. Daniel Collin fortsätter som styrelseordförande


Ämnen i artikeln:

IRM

I fredags hölls IRM:s (Institutet för reklam och mediestatistik) årsmöte.

Efter mötet stod det klart att Daniel Collin fortsätter som styrelseordförande och att tre nya ledamöter väljs in.

De nya ledamöterna väljs nu in i samband med att Niklas Birgetz (tidigare vd på SES, numera Rättighetsbyrån) och Tore Thallhaug (tidigare vd på Swedma) lämnat sina platser i styrelsen.

De tre nya ledamöterna är: Ola Klingenborg (vd på Clear Channel), Staffan Rosell (vd på Bauer Media) och Mats Selling (försäljningschef på Eniro).

Daniel Collin:

– Jag vill först tacka Niklas och Tore för ett fint samarbete i styrelsen. IRM har ett viktigt förtroendeuppdrag att förvalta samtidigt som vi nu står inför en expansiv fas då vi lanserar i Danmark och också ökar takten när det gäller introduktion av nya mediekategorier. Jag ser fram emot att jobba tillsammans med styrelse och vd i arbetet med att bli den ledande leverantören av reklammätningar i Norden, och välkomnar varmt våra nya styrelseledamöter, säger han i ett pressmeddelande.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

IRM

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev