Tre nya i IRM:s styrelse

2018-04-16 13:55  
IRM:s styrelse och vd. Från vänster: Daniel Collin (ordförande), Tero Marjamäki, Kerstin Neld, Charlotte Thür, Ola Klingenborg, Madeleine Thor (vd), Staffan Rosell, Tobias Lindberg. Ej närvarande: Malin Häger.

Staffan Rosell, Ola Klingenborg och Mats Selling kliver in. Daniel Collin fortsätter som styrelseordförande

I fredags hölls IRM:s (Institutet för reklam och mediestatistik) årsmöte.

Efter mötet stod det klart att Daniel Collin fortsätter som styrelseordförande och att tre nya ledamöter väljs in.

De nya ledamöterna väljs nu in i samband med att Niklas Birgetz (tidigare vd på SES, numera Rättighetsbyrån) och Tore Thallhaug (tidigare vd på Swedma) lämnat sina platser i styrelsen.

De tre nya ledamöterna är: Ola Klingenborg (vd på Clear Channel), Staffan Rosell (vd på Bauer Media) och Mats Selling (försäljningschef på Eniro).

Daniel Collin:

– Jag vill först tacka Niklas och Tore för ett fint samarbete i styrelsen. IRM har ett viktigt förtroendeuppdrag att förvalta samtidigt som vi nu står inför en expansiv fas då vi lanserar i Danmark och också ökar takten när det gäller introduktion av nya mediekategorier. Jag ser fram emot att jobba tillsammans med styrelse och vd i arbetet med att bli den ledande leverantören av reklammätningar i Norden, och välkomnar varmt våra nya styrelseledamöter, säger han i ett pressmeddelande.

Simon Nilsson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt