Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Tradedoublers vd får gå

Publicerad: 22 April 2014, 05:19
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:40

Tradedoublers vd och koncernchef Rob Wilson får lämna sitt uppdrag.


Ämnen i artikeln:

Tradedoubler

Det är styrelsen i Tradedoubler som har beslutat att Rob Wilson ska lämna sin tjänst. Han ersätts tillfälligt av Mattias Stadelmeyer, som arbetat inom Tradedoubler sedan 2007.

– Avgående vd Rob Wilson har på ett förtjänstfullt sätt etablerat Tradedoublers support- och servicecenter i Telford och samtidigt reducerat bolagets kostnader avsevärt. Intäktsutveckling har dock under längre tid varit en besvikelse. Vi kommer nu att ytterligare öka vårt fokus på att nå tillväxt. Styrelsen anser att detta kräver ett förändrat ledarskap och har inlett en rekrytering av en ersättare till Rob Wilson, säger Peter Larsson, styrelseordförande i Tradedoubler, i ett pressmeddelande.

Det senaste kvartalet redovisade Tradedoubler en omsättning på 445 miljoner kronor, vilket kan jämföras med 528 miljoner kronor under första kvartalet 2013. Rörelseresultatet landade samtidigt på 12 (19) miljoner kronor.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Tradedoubler

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.