Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Tourn tar ännu en influencer från Tailsweep

Publicerad: 21 November 2016, 06:00
Uppdaterad: 18 November 2016, 15:16

En av Skandinaviens största matbloggar, "Jennys matblogg", flyttar till Tourn.


Ämnen i artikeln:

TournKenza ZouitenTailsweep

"Jennys matblogg" som är en av Skandinaviens största matbloggar, väljer att gå skilda vägar med Tailsweep för att flytta till Tourn.

Jenny Warsén har drivit jennysmatblogg.nu i sju år och har nyligen släppt en bok som heter "Baka med godis". Enligt ett pressmeddelande har bloggen 300 000 unika läsare i veckan och en total räckvidd på 700 000 följare.

– Jag har valt att byta till Tourn för jag känner att det kommer utveckla min blogg och mitt varumärke på ett positivt sätt. Och största anledningen är att jag alltid jobbat bra med mina agenter som numera finns på Tourn, Nader Chebaro och Max Hoffman. Framtiden känns spännande och jag är taggad för år 2017, säger Jenny Warsén i ett pressmeddelande.

På senaste tiden har Tourn rekryterat flera stora influencers, såsom Bianca Ingrosso och Kenza Zouiten, vilket enligt bolaget själva lett till att man ökat räckvidden på alla kanaler med 1,8 miljoner följare.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TournKenza ZouitenTailsweep

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.