Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökDigitalt

Toppchef lämnar LRF Media

Publicerad: 15 Februari 2016, 16:01
Uppdaterad: 15 Februari 2016, 16:02

Henrik Olsson lämnar LRF Media till sommaren. Foto: Press

Henrik Olsson, LRF Medias kommersiella direktör lämnar till sommaren 2016. "Mycket tråkigt", säger vd:n Ann Henriksson.


Ämnen i artikeln:

LRF Media

LRF Medias kommersiella direktör slutar alltså till sommaren 2016. Ann Henriksson, som permanterades som vd på LRF Media så sent som 1 februari, tycker det är tråkigt att Henrik Olsson slutar.

– Det är mycket tråkigt att han väljer att sluta, men Henrik vill hitta ny utmaning och det respekterar jag. Jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med honom sedan jag tog över som vd i höstas. Han har gjort ett mycket bra jobb under vår tid och har under sina 4,5 år på företaget varit en viktig person för de förändringar vi gått igenom och den som nu ska genomföras, säger hon i ett pressmeddelande

Henrik Olsson har tidigare arbetat som försäljningsdirektör på IDG i sex år, varit vd för Riksmedia i sex år och försäljningsdirektör för Aftonbladet i drygt tre år. Han är nöjd över sin tid på företaget.

– Jag har haft en fantastisk resa här på LRF Media. Det har givetvis varit tufft utifrån att vi mer eller mindre under alla mina år arbetat med stora omställningar för att parera en svår marknad. Tycker att förlaget lyckats kombinera omställning, strategi och nysatsning på ett bra sätt, säger Henrik Olsson i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Framför allt har vi från att ha varit en av de sista analoga förlagen skapat bra förutsättningar för att nu ta ett starkt kliv in i det digitala medielandskapet.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

LRF Media

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev