fredag9 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Tidningen Res börjar med tv

Publicerad: 8 oktober 2018, 04:00

Operasångaren och Res tv:s programledare går på chokladprovning i Genéve. Foto: Youtube

Rappa, roliga och smarta reseprogram är ambitionen när magasinet kickar igång Res tv.

Ämnen i artikeln:

Tv

Janne Næss

janne.naess@dagensmedia.se


Programledare för magasinets tv-satsning blir tv-veteranen Hans Fahlén, samt operasångaren Richard Söderberg och föredetta skidskytten Magdalena Forsberg.

– Det saknas ett reseprogram i Sverige i dag och vi har länge velat ge oss in i den rörliga världen och nu var tiden rätt. Res tv är en naturlig utveckling av Res digitala satsning och succén med våra digitala reseguider, kommenterar Kajsa Beausang, chefredaktör på Res.

Res tv kommer att synas på magasinet Res sajt, på Youtube samt i andra sociala kanaler.

Via ett samarbete med Consurge Content Bureau kommer Res tv ut i Com Hem, Boxer och Tvodsters playtjänster samt Playad Medias anslutna publicister.

– Alla tips som dyker upp i programmen hittar man givetvis på Res.se, det är något jag alltid saknat när jag tittat på reseprogram tidigare. Redan vid eftertexterna har man glömt vad den där restaurangen eller stranden hette som man just blivit sugen på, kommenterar Kajsa Beausang.

Res tv släpper tre episoder i veckan från ett resmål under hösten. Först ut är Genève, där operasångaren och programledaren Rickard Söderberg guidar bland klockor och choklad.

Kommande destinationer i Res tv är bland annat Prag, Tel Aviv, Eilat, schweiziska Alperna, Minnesota, Island och Gran Canaria.

Res tv produceras i samarbete med produktionsbolaget Art & Bob Network, där Johan Wetman är vd:

– För oss blir det här en efterlängtad officiell premiär på vårt första stora uppdrag inom branded content-genren. Och extra kul är det att få vara med och bidra med starkt lifestyle-innehåll till denna nya typ av icketraditionell tv-distribution som våra plattformar innebär.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev