Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Tidning öppnar wellnessportal

Publicerad: 14 september 2012, 08:48
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:11

Hälsotidningen Kurera startar nu portalen kurera.se, en sajt som ska samla information och tips kring hälsa och friskvård.


EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Sajten kommer att presentera nyheter inom friskvård och hälsa, men även bloggar och en näringsmedicinsk uppslagsbok, där användarna kan söka på facktermer och tips.

Daniel Humble är ansvarig för affärsutvecklingen för sajten.

– I ett första läge har vi valt att få plattformen på plats för att ha något att visa upp. Vi har en del stora etablerade annonsörer med från start, säger han till dagensmedia.se.

Daniel Humble säger att han tror att portalen kommer att kunna ta en unik position på hälsomarknaden genom att visa en större bredd än andra hälsosajter.

– Vi har som målsättning att bli den bästa portalen. Vi ska ha en bredd men samt ett djup. Vi ska tilltala personer som är intresserade av hälsa och vill ha dagliga nyheter samt de som arbetar i hälsobranschen och som vill ta del av djupre kundskap, säger han, och fortsätter:

– Vi kommer även att ha med sport och hälsa för en större helhet. Det ska finnas extremt mycket matnyttigt, allt frånhur man tränar rätt till naturlig hudvård och rätt tillskott. Vi kommer att bli unika med den bredden.

Sajten sjösätts på lördag.

Tidningen Kurera startades 1999 och delas enligt egen uppgift ut i en upplaga på ungefär 100 000 exemplar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev