Tidigare TV4-chefer till Media Path

2016-03-04 14:14  
Carl Hemmingsson.

Två före detta TV4-chefer går in som partners i auditbolaget Media Path.

Det är Carl Hemmingsson, tidigare biträdande försäljningsdirektör, och Johan Fernqvist, tidigare affärschef på TV4-gruppen, som båda nu alltså blir partners i auditbolaget Media Path Network.

Dagens Media kunde tidigare berätta att duon lämnade TV4-gruppen i somras, i samband med bolagets omorganisation av försäljningsavdelningen.

– Med Johan och Carl ombord så har ytterligare viktiga pusselbitar fallit på plats. Sverige och Skandinavien är fortsatt viktiga marknader som fortfarande har stor outnyttjad potential som vi inte vill tappa fokus på i Media Path Networks fortsatta globala expansion. Med deras gedigna bakgrund inom media och försäljning samt betydande nätverk i branschen, så är vi helt trygga med att vi nu har en mycket konkurrenskraftig besättning för den Svenska och Skandinaviska marknaden som är deras primära huvudfokus, säger Susanne Elias, vd och grundare av Media Path Network, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt