Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Telia ska musiksätta Sverige

Publicerad: 23 Maj 2011, 07:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:18

Telia profilerar sitt mobiltelefonierbjudande med musik – och möjligheten att musiksätta svenska orter.


Ämnen i artikeln:

Telia

På sajten musiksattsverige.se låter Telia besökarna musiksätta flera tusen svenska orter. Flera personer kan musiksätta samma ort och sedan får andra besökare rösta för vilken låt som bäst sammanfattar den aktuella orten. Låtarna hämtas från Spotifys musikbibliotek.    

– Spotify är en del av vårt mobilerbjudande, precis som den navigator man använder för att hitta orterna, både i kampanjen och om man vill, i verkligheten, säger Josefin Lundmark, marknadsdirektör för Telias mobila erbjudande.  

Kampanjen smög igång under helgen men startar officiellt i dag. Under kampanjens första timmar hade redan 800 orter blivit musiksatta. Siffran är nu uppe i 1356 musiksättningar.

– Musiksätt Sverige kommer att bli en del i vår stora sommarkampanj och vi ska kommunicera den här aktiviteten både digitalt och i övriga kanaler. Vi ser det som en bra möjlighet att föra ut musik till svenska folket.

Kampanjen är gjord av DDB och ska ligga uppe hela sommaren. Inblandade produktionsbolag är Justin Kase och Yours.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Telia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.