Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag15.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Telia remixar studentsånger

Publicerad: 4 juni 2009, 08:25
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:31

Studenttider innebär att sommarplågor spelas högt på lastbilsflak runt om i landet. Telia vill dra sitt strå till stacken och släpper sex versioner av vår kanske mest kända studentsång för fri nedladdning.


Teliamax25.se/studentpresent När Sveriges studenter är klara med sitt firande hoppas Telia att det första de ska göra är att skaffa ett nytt mobilabonnemang. Förra våren lanserade operatören abonnemanget Telia Max 25 och sajten Teliamax25.se. Inför årets student uppdateras sajten med bland annat nedladdningsbara mp3:or.

- Den stora förändringen mot förra året är ju musiken. Vi hoppas att den ska spelas på alla studentflak, säger Irené Krohn, pressansvarig på Telia.

De sex nedladdningsbara låtarna är alla versioner av "Studentsången", "För vi har tagit studenten..." Här finns bland annat en tyskinfluerad variant, en av "Gert Stadegård" med tydliga influenser av en känd svensk vissångare vid namn Ted Gärdestad, "Dj Macks 25" har fått göra två varianter. Låtarna ska ses som en studentpresent från Telia.

Sajten är gjord av Daddy, musiken av Plan 8, Per Rundgren, Axel Widén och Johan Dahlén. Musiken finns även att lyssna på genom Spotify.

Förutom musiken innehållet kampanjen tävlingar och festivalerbjunanden runt "Where the Action is" och "Way out West". Målgruppen för kampanjen och abonnemanget är alla mellan 18-25 år.

Låtarna finns på www.teliamax25.se/studentpresent.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.