Tea4Two letar sponsorer till interaktiv thriller

2011-09-06 12:10  

Producenterna bakom Nokias ”Conspiracy för good”, svenska Tea4Two, har skapat en interaktiv thrillerserie för webben. Nu raggar man sponsorer.

Tea4Two är en av producenterna bakom Nokias uppmärksammade ”Conspiracy for good” och den Emmybelönade filmen ”Sanningen om Marika”.

Nu har bolaget skapat en interaktiv webbthriller tillsammans med manusförfattaren till dramaserien Heroes, James Martin.

Serien, The Karada, är en mörk, övernaturlig thriller om en ung kvinna vars ”verklighet kollapsar runt henne”, enligt producenten Tom Liljeholm på Tea4Two. För att klara sig behöver hon hjälp av tittarna.

Jakob Berglund från Furnace Fighter Media är regissör.

Produktionen har inletts men fortfarande saknas distributör. Nu söker Tea4Two tv-kanaler eller företag som vill vara avsändare till serien.

– Planen är att licensiera serien med kanaler i olika länder, bland annat Sverige. Nästa steg är att prata med sponsorer, sägar Tom Liljeholm.

Serien spelas in i Sverige, på engelska, och Tom Liljeholm ser gärna svenska sponsorer.

– Sponsorerna kommer att bli väldigt integrerade i produktionen. Det handlar om sofistikerad produktplacering.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt