Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Tar över Keybroker

Publicerad: 14 november 2013, 07:00
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:50

Keybroker hittar sin nya vd hos Telia. Bertil Melchior ska nu få bolaget att växa.


Ämnen i artikeln:

Keybroker

Det var i september som det stod klart att Anna Wikland valde att lämna onlinemarknadsföringsbolaget Keybroker för en tjänst på Google.

Ersätter gör nu alltså Bertil Melchior. Han kommer närmast från rollen som onlinechef på Telia. Dessförinnan arbetade han på Klikki och Tradedoubler.

– Det här känns fantastiskt kul och spännande. Jag har arbetat på konkurrenter i många år och följt Keybroker från början, som för mig är ett av de mest ansedda företagen i branschen, säger Bertil Melchior till Dagens Media.

Keybroker befinner sig i en expansionsfas, berättar Bertil Melchior. Framför allt ska bolaget växa genom att bredda sig inom SEO, display och webb-tv, samt forsätta vara starka inom SEM.

– Jag skulle vilja att vi jobbade mer integrerat med kundernas sajter och gå bort från att vara en leverantör till att bli en förlängning av kundernas marknads- och försäljningsavdelningar. Dessutom ska vi jobba mer med content marketing.

Expansionen innebär bland annat att Keybroker ska anställa mer personal.

– Det finns redan idag bra kompetens inom Keybroker, men när vi breddar oss behöver vi få in mer personal. Och vi ska också expandera kundmässigt.

Bertil Melchior tillträder som vd på Keybroker 2 december.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Keybroker

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev