tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Sveriges största vinklubb byter namn

Publicerad: 22 februari 2012, 06:38
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:32

Vinklubben Australian Wine Club byter namn för att lättare kommunicera att man erbjuder vin från hela världen. Budskapet ska nå medlemmarna via dr och mejl.


EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Sveriges största vinklubb, Australian Wine Club, byter nu namn till Mark's viner. Enligt vinklubbens vd Mark Majzner beror namnändringen på att det ska bli tydligare för kunden vilka tjänster man erbjuder.

– Vi vill tydligare kommunicera vad vi erbjuder för tjänst. Vi har sedan flera år tillbaka erbjudit mer än bara australiensiskt vin och det vill vi nå ut med, säger han till dagenmedia.se

Utöver namnändringen så kommer även en ny sajt att sjösättas. Sajten kommer att ha en ren design och vara mer lättnavigerad.

– Vår sajt är baserad kring konsumentservice, vi vill att sajten mer än tidigare ska reflektera att klubben är personlig och att det är lätt och kul att vara med, säger Mark Majzner.

Först och främst kommer information om namnbytet och den nya sajten att gå ut till de befintliga kunderna.

– I början ska vi nå ut med detta till medlemmarna så att de vet om det nya namnet och sajten. Det gör vi med direktreklam och mejl. Sedan ska vi ha mer aktiviteter kring sidan och namnet, säger Mark Majzner.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev