Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Svenskarnas Instagrambilder blir frimärken

Publicerad: 18 Maj 2016, 11:25
Uppdaterad: 18 Maj 2016, 11:25

Med Postnords Instagramtävling "#mittfrimärke" kan svenskarna för första gången vara med och tävla om chansen att se sitt fotografi på ett riktigt frimärke.


Ämnen i artikeln:

PostNordInstagram

Har du länge drömt om att få ditt fotografi på ett frimärke, så kommer nu chansen. Den rikstäckande tävlingen om att få sitt fotografi på ett riktigt frimärke startar idag den 18 maj

Mellan den 18 maj och den 12 augusti 2016 ska de tävlande lägga upp sina bidrag på Instagram under hashtagen #mittfrimärke. Postnords frimärksråd utser tjugo finalbilder som visas på mittfrimärke.se, där svenska folket röstar fram tre vinnarbilder.

Resterande fyra utses av juryn. Vinnarna presenteras på hemsidan den 14 november och de vinnande bilderna kommer i ett frimärkshäfte som släpps till försäljning i maj 2017.

– De vinnande motiven i tävlingen hamnar i fint sällskap med bland annat rymdfarare, historiska händelser, idrottsstjärnor, kungligheter och nu senast Prideflaggan. Vi hoppas på bilder och motiv från hela Sverige och ser fram emot en spännande tävling med många bidrag, säger Per Ljungberg, kommunikationschef Postnord Sverige i ett pressmeddelande.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PostNordInstagram

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.