Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Svenska Fans värvar från Expressen

Publicerad: 14 maj 2020, 08:52

Linus Sunnervik återvänder till Svenska Fans.

Linus Sunnervik lämnar Expressen – blir chefredaktör på Svenska Fans.


Ämnen i artikeln:

Svenska FansExpressen

Efter att i tre år ha varit nyhetschef på Sport Expressen, tar Linus Sunnervik över det övergripande ansvaret för sajten Svenska Fans.

Linus Sunnervik har tidigare varit både reporter och redaktör på sportsajten, med ansvar för svensk fotboll.

– Det känns otroligt kul att vara tillbaka där allting började. Det finns en äkthet och ett unikt perspektiv på Svenska Fans som ingen annan plattform i sportmedia kan mäta sig med. Fansens röst inom såväl fotbollen som ishockeyn och våra andra sporter är starkare än någonsin. Jag vill fortsätta verka i den riktningen och lyfta fram våra skribenters och supporterkollektivets röster ännu mer, säger Linus Sunnervik i ett pressmeddelande.

Svenska Fans drivs av Everysport Media Group, där Hannes Andersson är vd:

– Vi har under en längre tid varit på jakt efter en chefredaktör för Svenska Fans och kunde redan före coronapandemin göra klart med Linus, men av olika skäl har vi inte kunnat presentera hans namn förrän nu. Det är turbulenta tider vi lever i som även varit tuffa för oss inom sportmedia, men de större ligorna pratar nu om att återupptas och då blir Svenska Fans ett naturligt nav för folk i tv-soffan. Vi har höga ambitioner och är övertygade om att Linus kan bidra till att vi når våra högt uppsatta mål, säger han.

 

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Svenska FansExpressen

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev