Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag12.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Svensk trio bakom uppmärksammad app

Publicerad: 16 juli 2013, 08:22
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:40

En ny app som ska hjälpa fans att hålla koll på sina favoritartister har uppmärksammats internationellt.


Idén till appen Seenth.is kläcktes av barndomsvännerna Marcus Myrberg och Jesper Benon när de upptäckte det fanns en lucka på marknaden för en app som hjälper fans att följa sina favoritartister. Kort därefter träffade de Robert Furelid som gillade konceptet.

– Att presentera stora volymer av information i en fallande kronologisk ordning blir snabbt ett problem. Ambitionen med Seenth.is är att förändra sättet hur information konsumeras online, där socialt engagemang och acceleration avgör det intressanta och relevanta, säger Jesper Benon till Dagens Media.

Appen Seenth.is presenterar filmklipp, musik och bilder med de valda artisterna. Den samlar även artisternas uppdateringar bakom, på och framför scenen i ett och samma flöde.

Appen som än så länge finns för iPhone har uppmärksammats internationellt, bland annat på sajten electrodaily.com och forbes.com.

– Vidare har även stora internationella artister som Tiësto, Sebastian Ingrosso, Avicii, Axwell, Steve Angelo och Hardwell nämnt oss i sociala medier för att de gillar det vi gör för dem och deras fans, det är värt mycket för oss, säger Marcus Myrberg.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.