Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Svd.se uppdaterar Slussen

Publicerad: 21 Mars 2011, 08:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:17

Svenska Dagbladet visar upp sin nya sajt, med live-uppdateringar, i storformat på Slussen.


Ämnen i artikeln:

Svenska DagbladetSvd.seFredric KarénSvD

– När man gör om tidningen kan man tapetsera om staden med tidningssidor men det blir svårare när det handlar om nätet. Så för att få folk att förstå vad nya svd.se handlar om väljer vi att visa upp den, uppdaterad i realtid på Slussen, säger Fredric Karén, chef för svd.se. 

Kampanjen startade i dag och ska rulla i två veckor. Den digitala skärmen på Slussens tunnelbanestation är den enda i sitt slag men SvD har närvaro på övriga stationer i form av vanliga stortavlor.

Hur har skärmen på Slussen fungerat?

– Väldigt bra. Jag åker ju via Slussen varje morgon och det var många som stannade till för att läsa. Det är ett bra tidsfördriv medan man väntar på sitt tåg, samtidigt som man också får sig en nyhetsuppdatering.

Hur har responsen på den nya sajten varit?

– Fantastisk. Vi har fått otroligt bra respons. De negativa röster som har hörts har kommit nu några dagar senare och handlar till stor del om tekniska saker, som att länkningar till gamla artiklar inte fungerar. Det kommer ta någon vecka innan allt är uppe och snurrar som det ska.  

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.