Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Staffan Erfors: ”Roligt att vara först med Beckham”

Publicerad: 31 januari 2013, 11:23
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:57

Flera medier har rapporterat om att fotbollsspelaren David Beckham blir lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic i PSG. Tidningen S redaktionschef Staffan Erfors säger sig vara först i världen med scoopet.


Ämnen i artikeln:

Staffan ErforsS

Staffan Erfors kunde idag publicera nyheten om David Beckham i tidningen S mobilapp.

– Jag fick veta det här strax efter elva idag, svensk tid. Jag ville försäkra mig om att jag var först och surfade runt på nätet. Enligt vårt publiceringsverktyg lade jag ut nyheten 11:24, säger Staffan Erfors.

Enligt honom publicerade brittiska BBC samma uppgifter klockan 11:10 brittisk tid, alltså 12:10 svensk tid, vilket gjorde att Expressen och Aftonbladet valde att credda BBC.

– Jag hade skickat nyheten till dem, men just då publicerade BBC.

Staffan Erfors är glad över nyheten:

– Jag tror att det blir riktigt bra för Zlatan att få Beckham som lagkamrat, jag tror de kommer att passa utmärkt ihop. Dessutom är det naturligtvis roligt att vara först.

Staffan Erfors fick stor uppmärksamhet i somras när han blev först i världen med att berätta att Tom Cruise och Katie Holmes skulle skiljas. Även då publicerade han nyheten i tidningen S app.

– Jag jobbar ju på S så jag har mina skyldigheter gentemot dem. Appen är ett bra sätt att få ut snabba nyheter på. Och även om S är en veckotidning så måste vi publicera vissa grejer i appen för att vara först.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Staffan ErforsS

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.