Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Spotify knyter till sig reality-tv-podd

Publicerad: 11 augusti 2020, 05:30

”Ex On the Beach”-deltagarna Josephine Qvist och Elin Woodies podcast ”Sweet but Psycho” tar plats i Spotifys katalog.

Foto: Magnus Ragnvid +Pikrepo

Ännu en podcast görs Spotify-exklusiv. Denna gång är det reality-tv-podden ”Sweet but Psycho” som leds av ”Ex On the Beach”-deltagarna Josephine Qvist och Elin Woodie.

Ämnen i artikeln:

SpotifyPodcast

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Som en del av Spotifys podcast-satsning knyter plattformen till sig podcasten ”Sweet but Psycho”. Nu på torsdag, den 13 augusti, rullas podden ut exklusivt på Spotifys plattform. Därefter släpps nya avsnitt varje tisdag och torsdag.

Bakom Sweet but Psycho står Josephine Qvist och Elin Woodie, som tidigare medverkat i Discovery-dokusåpan ”Ex on the beach” och i år återvänder till formatet ”Ex on the beach celebrity”. I podden diskuterar de två sina liv och sin medverkan i dokusåpan. I bland gästas de också av andra tidigare deltagare.

Spotify har under året accelererat sin satsning på exklusivt poddmaterial. Bland de podcast som rullats ut exklusivt på plattformen finns Mamma Moa med Moa Wallin, Svenska folkets historia med Anders Lundin och fotbollspodden Never Forget med Gusten Dahlin och Thomas Wilbacher. Utöver det har Spotify inlett ett flerårigt samarbete med Michelle och Barack Obamas produktionsbolag Higher Ground Productions.

 

LÄS OCKSÅ: Därför släpper Spotify egna poddar

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev