Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Sparkling Zoo vill att alla ska hångla

Publicerad: 4 Maj 2011, 12:18
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:12

Nystartade app-byrån Sparkling Zoo gör premiär med hångelappen "Mobile make out". Nu hoppas creative directorn Karin Ernerot på att alla ska hångla.


Det var i februari som den förre A-com vd:n Mats Ohlsson startade Sparkling Zoo tillsammans med Andreas Pardeike, technical director, Karin Ernerot, creative director och Kathrin Spaak, executive producer.

Förutom att arbeta som konsulter gentemot byråer och kunders marknadsavdelningar utvecklar även Sparkling Zoo egna appar för försäljning.

I dag är det premiär för deras första app, "Mobile make out", som går ut på att fler ska hångla.

– Vi har gjort den för att vi vill hylla våren. Vi tycker att det är dags att alla börjar hångla med varandra och nu vill vi göra det lite lättare för folk att göra det, säger Karin Ernerot till dagensmedia.se.

Hur kom ni på idén att göra en hångel-app?

– Jag vet inte exakt hur vi kom på idén men jag tror att det började runt Alla hjärtans dag. Vi tänkte att det skulle vara roligt att få hångla med folk som man inte borde hångla med, lite på skoj, säger hon och fortsätter:

– Då började vi leka med den här idén och nu är det ju ganska lagom i tid. Även om det är lite kallt är den lagom färdig till vårens alla härliga äventyr.

Vem har du hånglat med?

– Oj, jag har hånglat med så många så att jag har tappat räkningen. I alla fall via Iphone.

Ni är inte oroliga för att folk inte vill slafsa ner sina dyra Iphones?

– Haha, nej jag vet inte. Det var faktiskt någon som föreslog att man kunde ta fram en smak så man kunde spreja på sin Iphone så att det skulle bli mysigare.

Har ni själva hånglat mycket på jobbet?

– Ja absolut!

Finns det någon app du saknar och som du skulle vilja göra?

– Oj vilken svår fråga. Men det här är väl ett bra steg på vägen, att ge alla möjligheten att kunna hångla med alla. Hoppas min pojkvän inte gör slut nu.

Se en trailer här.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.