Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag12.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

"Som att gifta bort en dotter"

Publicerad: 25 november 2011, 14:08
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:49

Per Lundsjö lämnar E24 med blandade känslor, berättar han för dagensmedia.se.


Ämnen i artikeln:

Svenska DagbladetSchibstedE24

– Det är en speciell dag för mig. Men det är en väldigt bra lösning som kommer göra E24 starkare och mer slagkraftiga. Förhoppningsvis ska de nu kunna utmana DI på allvar, säger Per Lundsjö.

Men han berättar också att det känns vemodigt att lämna E24 bakom sig.

– Det är jobbigt att lämna sajten som jag jobbat med att bygga upp under snart sju år. Det känns som att gifta bort sin charmiga dotter till en trygg och lite småpräktig friare av god familj och med fina examensbevis. Men kanske är det just precis vad bruden behöver just nu, säger han.

Vad ska du göra nu?

– Här närmast ska jag hjälpa till vid övergången till den nya sajten, sedan ska jag försöka vara ledig ett tag. Jag har jobbat så mycket under de senaste åren. Sedan ska jag jobba en del med internationella projekt, bland annat E24:s icke skandinaviska projekt. Långsiktigt finns det sedan flera alternativ, säger han.

Valde du själv att sluta eller fick du sparken?

– Det är ett extremt självklart beslut som vi har diskuterat under en längre tid. Det är helt enkelt dags för mig att sluta, säger han.

Var E24 missnöjda med dig?

– Det hoppas jag inte. Det har gått lite upp och ner under min tid här. Men det känns ändå väldigt bra att sluta nu, säger han.

Erik Strömberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.