Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

"Snurra flaskan" bjuder på pinsamheter

Publicerad: 10 April 2013, 10:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:49

Ångest, humor och gemenskap är några av ingredienserna i TV4:s webb-tv-serie "Snurra flaskan" som har premiär i morgon.


I morgon släpps de fyra första av totalt tio program i TV4:s webb-tv-serie "Snurra flaskan". Realty-serien skildrar ett kompisgäng i Stockholm som träffas för att utmana varandra i leken ”Snurra flaskan”.

– Målgruppen är ung men jag tror att även äldre personer kan uppskatta serien, säger Nickoletta Jordö, producent, TV4 Digitala Medier till Dagens Media.

Leken filmas med dolda kameror och reglerna är enkla. Den flaskan pekar på får en utmaning att slutföra.

– Det är högt och lågt om vartannat, allt från att kvala in till VM i fjärilssim till att gå in på ett café och tala om att man är en olycklig person som söker vänner. Det är pinsamt men framför allt härligt, säger Nickoletta Jordö.

Planen är att släppa avsnitten två och två under de närmaste veckorna. Det är ett nytt grepp som TV4 testar för att man tror att webb-tv-tittandet följer ett annat beteendemönster än tittandet på traditionell tv.

– På så sätt får tittaren själv bestämma hur de vill konsumera serien, säger Nickoletta Jordö.

"Snurra flaskan" finns tillgänglig från och med i mogon på www.tv4play.se. Serien produceras av Tre vänner och det är första produktionen som görs tillsammans med TV4 Digitala Medier.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.