lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Snap får ny nordisk marknadschef

Publicerad: 15 december 2022, 12:12

Barbara Wallin Hedén är ny nordisk marknadschef för Snap.

Foto: Pressbild

Snapchats moderbolag Snap har utsett en ny nordisk marknadschef.

Ämnen i artikeln:

NyheterSnapchat

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


I syfte att skapa crossover-effekter mellan Sverige, Norge och Danmark förstärker Snapchats moderbolag Snap sin satsning på Norden.

I samband med det får Barbara Wallin Hedén, i dag marknadschef i Sverige och tidigare på Google och Youtube, motsvarande roll för hela Norden.

– Att fortsätta min resa i Snap känns fantastiskt. Även om Sverige är ett eget land med unika möjligheter finns det många likheter mellan länderna Sverige, Norge och Danmark. Många av våra kunder är också nordiska, så det är helt naturligt att kunna ha två tankar i huvudet samtidigt – både Norden som helhet och varje enskilt land. På så sätt kopplar vi samman den kompetens som finns i respektive land, säger Barbara Wallin Hedén i ett pressmeddelande.

Lars Bo Jeppesen är Nordenchef på Snap och har nyligen öppnat kontor i Danmark, vilket innebär att bolaget nu har kontor med ett lokalt team samt en regional marknadschef i samtliga tre nordiska länder. Nu inrättas också en tjänst som regional försäljningschef, vilken tillfaller Steffen Rabben som varit chef för Snap Norge.

– Vi har ett jättebra upplägg i hela Norden, med både lokal expertis och nordiskt samarbete som kommer att ge positiva ringeffekter mellan varje land och i hela regionen. Barbara är en mycket erfaren marknadsförare inom teknikbranschen och en viktig resurs för att se till att vi servar våra byrå- och annonsörspartners enligt högsta standard. Vi är mycket glada över att hon nu har klivit in som marknadschef för Norden, säger Lars Bo Jeppesen i en kommentar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev