Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

SMP: Det är vi som är störst - inte Jnytt

Publicerad: 28 Januari 2011, 13:51
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:23

Daniel Bacelj, digital chef för Hallpressen, anklagade Smålandsposten för att inte våga ta debatten om vem som är störst i Småland. Nu ger Smålandspostens nyhetschef Johan Persson svar på tal.


Ämnen i artikeln:

Smålandsposten

Det var när jnytt.se gick ut i ett pressmeddelande och hävdade att man är större än konkurrenterna på internet som bråket - som sköttes via en publik mejlväxling - blossade upp.

Daniel Bacelj, digital chef för Hallpressen - som ger ut jnytt.se menade att Smålandsposten inte vågar ta debatten öga mot öga.

Johan Persson, nyhetschef på Smålandsposten, ger dock inte mycket för Daniel Baceljs utspel.

– Märkligt att bli så störd för att någon med all rätt påpekar att man spridit en felaktig sakuppgift. Det verkar inte bara vara digitala initiativ som de ligger lite efter med i Jönköping.

Vad säger du om påståendet att ni inte vågar ta diskussionen öga mot öga?

– Ja, jag vet inte. Ska vi träffas i Vrigstad någonstans och göra upp på något sätt? Jag vet inte riktigt vad han menar med det. I dag kommunicerar man oftast via mejl och för mig är det här en så enkel grej, det finns inte så mycket att diskutera, säger Johan Persson och fortsätter:

– Vi ville undvika att felet spred sig eftersom man publicerar så fort i dag. För oss är det här bara en skitgrej men gör man fel tycker jag att man har en skyldighet att rätta till det. Det är lite renhållning.

Enligt honom är det inte en fråga om vem som är störst.

– Vi är störst, det är ingen tolkningsfråga. Men jag har inga behov av att prata med Daniel Bacelj annat än att påpekat att han har fel. Vill han är välkommen att ringa eller komma och hälsa på.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Smålandsposten

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.